Politiet i hælene på urmagerrøver
Politiet leder stadig efter den tredje røver fra det opsigtvækkende røveri mod urforretningen ’Vintage Ure’ fra det indre København.

Mens de to andre røvere fra tirsdagens røveri mod urforretningen ’Vintage Ure’ hurtigt meldte sig til politiet, bliver der stadig ledt efter røver nummer tre. Og politiet ånder ham i nakken, siger kriminalassistent Bjarne Jensen fra Københavns Politi fredag.

»Vi har flere spor at gå efter og ved godt, hvilken retning vi skal kigge. De to andre røvere var østeuropæere, og de har formentlig ikke samlet den tredje op på et gadehjørne,« siger Bjarne Jensen, der dog ikke kan udelukke, at den tredje røver af smuttet ud af Danmark.

De tre røvere truede tirsdag aften urmageren fra København med pistoler, som siden har vist sig at være attrapper. Manden skød og sårede mindst to af røverne, som efterfølgende meldte sig selv til politiet fra en tankstation. Det er uvist, om den tredje røver blev ramt af skudende fra urmageren, mens de andre røvere er indlagt på Rigshospitalet.

Både de to røvere og urmageren blev varetægtsfængslet for henholdsvis røveri og forsøg på manddrab.