Politiet deler skrækfoto: Gør aldrig sådan her
En bilist var på vej over i den modsatte vejbane med for meget fart på, da hun forleden blev knaldet af en af politiet fotovogne med mobilen fremme. Foto: Politiet
- Heldigvis skete der ikke noget, lyder det fra politiet om episoden.

Midt- og Vestjyllands Politi har delt et foto af en kvindelig bilist, der har foden for tungt på speederen, mens hun sidder med sin mobiltelefon i hånden.

Fotoet blev taget af politiets fotovogn på Ringkøbingvej i nærheden af Holstebro, hvor bilisten er snuppet for at køre 95 km/t på en strækning, hvor den tilladte hastighed er 80 km/t.

Den for høje fart var ikke det eneste problem for kvinden bag rattet - på billedet kan man nemlig se, at hun sidder med sin mobiltelefon, og at bilen er på vej over i den modsatte vejbane.

På Twitter skriver Midt- og Vestjyllands Politi følgende om episoden:

- En fotovogn fangede i går en kvinde i et uopmærksomt øjeblik. Mens hun havde travlt med telefonen, trak bilen hen over midterstriben til den modsatte vejbane. Hun blev målt til 95 km/t i en 80-zone. Heldigvis skete der ikke noget. Kør bil, når du kører bil, lyder tweetet fra Midt- og Vestjyllands Politi.

Nu venter der to forskellige bøder til bilisten på billedet - en fartbøde og en bøde for at køre med håndholdt mobiltelefon.