Politiet beder om hjælp i sag om overfald på 12-årig pige
Hvis man har været i området omkring Møllehusvej i Roskilde fredag eftermiddag omkring klokken 14 og har bemærket noget, skal man ikke tøve med at ringe til politiet. Colourbox
I sidste uge blev en pige på 12 år overfaldet i sit hjem - politiet vil gerne have tips i sagen.

Fredag i sidste uge fik en 12-årig pige et alvorligt chok, da hun i sit eget hjem blev overfaldet af en fremmed mand.

Han er ikke fundet endnu. Derfor efterlyser politiet ifølge SN.dk informationer fra folk i området omkring Møllehusvej i Roskilde. Her var pigen fredag eftermiddag alene hjemme, da gerningsmanden ringede på og spurgte efter en person, som ikke boede på adressen.

Manden skubbede herefter pigen ind i entreen, og sagde, at hun skulle tage bukserne af, samtidig med at han begyndte at lukke sit bælte op.

Hun skreg, og gerningsmanden holdt hende fast og slog hende i hovedet. Pigen fortsatte med at skrige, og så stak manden af.

Hvis man har været i området omkring Møllehusvej fredag eftermiddag omkring klokken 14 og har bemærket noget, skal man ikke tøve med at ringe til politiet, lyder det fra ordensmagten, der kan fortælle, at den 12-årige pige har givet et godt signalement af gerningsmanden. Han er beskrevet som:

Dansker og lys i huden, ca. 30 år gammel, ca. 180 cm høj og tynd af bygning. Mørkt, kortklippet hår, glatbarberet og uden skægstubbe. Han var iført en sort jakke af ukendt stof med lynlås, karrygule bukser og isat bælte med almindelig bæltelukning. Netop de karrygule bukser hæfter politiet sig ved.

- Hvis man har karrygule bukser og har været i området fredag eftermiddag, kan det hjælpe os, hvis man selv kontakter politiet og siger, at man har været i området. Det kan være vigtig information for os, siger Martin Bjerregaard, kommunikationsmedarbejder hos Midt - og Vestsjællands Politi.

Politiet kan kontaktes på telefonnummer: 114. Bed om Midt- og Vestsjællands Politi.