Politibetjent mistænkt for at være seriemorder
En politibetjent er på listen over mistænkte i sagen om den engelske seriemorder, der har dræbt fem prostituerede i Ipswich.

Engelsk politi har involveret Interpol i jagten på seriemoderen, som er døbt ?Den nye Jack The Ripper?. Politiet mener, at manden bag drabet på fem prostituerede i den engelske by Ipswich, muligvis er flygtet til det europæiske fastland. Men måske skal efterforskerne ikke særlig langt, før de finder ham.

Avisen News of the World kan afsløre, at en politibetjent er på listen over mistænkte i sagen om den seriemorderen, som har dræbt fem prostituerede i Ipswich i England.

Avisens afsløring bliver rapporteret i en lang række engelske aviser mandag.

Et af morderens ofre, den 24-årige Paula Clenell, gav navnet på politibetjenten til politiet sammen med en række andre, før hun forsvandt. Han skulle efter sigende være kunde hos i hvert fald to af de fem ofre. Betjenten kommer ifølge News of the World fra nabodistriktet til det, hvor kvinderne er forsvundet fra. Han er nu løsladt mod kaution.

Mere end 500 betjente er sat ind i jagten for morderen, der af mange medier er døbt ?Den nye Jack the Ripper? efter den frygtede seriemorder, som brutalt dræbte prostituerede i London i 1888.

Politiet har talt med mere end 10.000 mennesker i forbindelse med mordene i Ipswich og har endda lovet immunitet for pushere, hvis de træder frem med oplysninger i sagen.

I jagten på seriemorderen har politiet gennemgået mere end 10.000 timer af videoovervågning. Politiet har også frigivet de sidste optagelser af et af ofrene 24-årige Anneli Alderton i håbet om, at nogle har set, hvad der er sket med hende.

Andre teorier, politiet arbejder med, er, at morderen er flygtet til det europæiske fastland. Derfor har britisk politi indledt et samarbejde med Interpol i håbet om at fange morderen.

De fem prostituerede blev fundet dræbt omkring Ipswich over en periode på 10 dage fra 2. til 12. december. Man regner med, at morderen har kvalt sine ofre.