Politi undersøger skyderi ved USA's vicepræsidents hjem
Politiet undersøger skyderi ved vicepræsident Joe Bidens hjem i Delaware. Biden og hans kone var ikke hjemme, da skyderiet fandt sted lørdag aften. Arkivfoto. (AP Photo/The Virginian-Pilot, L. Todd Spencer) Foto: L. Todd Spencer/AP
Flere skud er blevet affyret ved den amerikanske vicepræsidents hjem. Hverken han eller hans kone var hjemme.

Flere skud blev affyret fra en bil, der passerede forbi den amerikanske vicepræsidents, Joe Bidens, hus i Greenville, Delaware.

Skudepisoden fandt sted lørdag aften omkring klokken 20.25 lokal tid, oplyser kilder i politiet til New York Times.

Hverken Joe Biden eller hans kone, Jill, var hjemme, da skyderiet fandt sted, siger en talsmand for Secret Service til tv-stationen CNN.

Kilder siger til New York Times, at det endnu ikke er klart, om nogle af skuddene har ramt Bidens hus, eller om de overhovedet var rettet mod huset.

Efter skuddene var affyret, kørte bilen fra stedet i høj fart. Det lykkedes ikke det lokale politi eller Secret Service, som har ansvaret for at beskytte vicepræsidenten, at stoppe bilen.

Politiet er nu i færd med at undersøge skyderiet.

En mand, der forsøgte at passere en politiafspærring omkring en halv time efter episoden havde fundet sted, er anholdt, men menes ikke umiddelbart at have forbindelse til skyderiet, oplyser Secret Service-talsmanden til CNN.

/ritzau/