Politet har anholdt en mistænkt for Kolding-voldtægt
En 37-årig mand fra Vejle er anholdt i sagen om en voldtægt lørdag morgen ved lystbådehavnen i Kolding.
Politiet mener at have fundet gerningsmanden til den voldtægt, der skete lørdag morgen i Kolding.
Politiet mener at have fundet gerningsmanden til den voldtægt, der skete lørdag morgen i Kolding. Foto: Modelfoto: Colourbox/free

En lang række borgere har henvendt sig til Sydøstjyllands Politi med tips om en voldtægt, der ifølge anmeldelsen blev begået nær lystbådehavnen i Kolding lørdag morgen.

Og henvendelserne ser ud til at have ført politiet på rette spor. Således fortæller vagtchef Lars Grønlund i en pressemeddelelse, at man søndag eftermiddag har anholdt en mistænkt i sagen.

Der er tale om en 37-årig mand med bopæl i Vejle. Ifølge signalementet, der blev udsendt lørdag, er der tale om en mand med afrikansk udseende, der taler engelsk og som har lange dreadlocks.

Offeret for voldtægten var en ligeledes 37-årig kvinde, der var på vej hjem fra byen tidligt om morgenen og i den forbindelse blev overfaldet.

Hun var dog i stand til at give så godt et signalement, at politiet allerede lørdag fik en stribe tips, som altså i sidste ende ledte ordensmagten på sporet af gerningsmanden.

- Sydøstjyllands Politi takker offentligheden for oplysninger, som har kunnet føre til anholdelsen, siger vagtchef Lars Grønlund.

Den mistænkte vil mandag blive fremstillet i grundlovsforhør.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.