Fødevarevirksomheden Tican Fresh Meat lukker sin fabrik i Ansager i Sydjylland fra nytår.
Lukningen betyder, at 49 medarbejdere skal se sig om efter et andet job.
Det meddeler Tican i en pressemeddelelse, skriver TV Syd.
- Det er naturligvis med beklagelse og stor vemod, at vi derfor må nedlægge de 49 arbejdspladser, der er på fabrikken i dag, og i det omfang det er muligt, vil medarbejderne blive tilbudt arbejde på en af vore andre fabrikker, udtaler Ove Thejls, administrerende direktør i Tican.
Fabrikken i Ansager flyttede sidste år sin svineproduktion til England, og siden har fabrikken kun produceret pølser og marinerede produkter til det danske marked.
Tillidsrepræsentant i Tican, Otto Uhd, blev slemt overrasket, da han tirsdag fik meddelelsen om lukningen. Men han erkender også, at det længe har stået sløjt til med salget.
- Det kom fuldstændig bag på os. Vi skulle have et afdelingsmøde, og så stod vores øverste chef, Ove Thejls, lige pludselig i døren. Så var jeg godt klar over, at der var noget rivende galt, siger han til Jydske Vestkysten.
Til Avisen.dk fortæller Otto Uhd, at han har indkaldt til et medarbejdermøde onsdag for at finde ud af, hvad der skal ske med de fyrede medarbejdere.
- Stemningen er fandeme trykket, slår han fast.
Tican Fresh Meat har fabrikker rundt omkring i hele Danmark og har en årlig produktion på 3,4 millioner svin. Det gør dem til Danmarks næststørste slagterivirksomhed.