Playboy-models dødsårsag fortsat ukendt
Anna Nicole Smith, der blev fundet død i et hotelværelse torsdag, vil blive obduceret senere fredag. Amerikanske medier peger på en overdosis.

Led Anna Nicole Smith den samme skæbne som idolet Marylin Monroe der døde af en overdosis? Det er den fremtrædende teori blandt amerikanske medier i kølvandet på den tidligere Playboy-models pludselige død torsdag.

Det celebre tidsskrift Access Hollywood mener at vide, at Anna Nicole Smith blev fundet kvalt i sit eget bræk under heftig påvirkning af smertestillende medicin.

Access Hollywood har talt med den ansatte, som fandt Anna Nicole Smith på sit hotelværelse, hvor hun lå med et tæppe over sig. Da han fjernede tæppet, opdagede han angiveligt, at hun lå kvalt i sit eget bræk. Smiths livvagter blev tilkaldt og forsøgte at genoplive hende, men forgæves. Han fortæller også, at der blev fundet smertestillende medicin i hotelværelset.

Læger ved Memorial Regional Hospital, hvor eks-modellen blev bragt til, vil ikke udtale sig, men forklarer, at en obduktion vil blive foretaget senere fredag.

Fredag vil også byde på en indledende høring i retssagen om faderskabet til Anna Nicole Smiths datter, den fem måneder gamle Dannielynn Hope, som to mænd gør krav på.

via Listen To News