Pizzabud stjal kundernes dankort
Et 19-årigt pizzabud fra Århus stjal kundernes dankortkode, når han bragte pizzaer ud. Og lænsede dankortene for 1,5 millioner kroner.

Fristelsen var alligevel for stor for et 19-årigt pizzabud fra Århus. Når han bragte pizzaer ud til kunderne, og de betalte via en fluesmækker, aflurede han kontrolnummeret på kortets bagside. Og sammen med kvitteringen var det nok til at fremstille 24 falske dankort, der siden er brugt til at hæve 1,5 millioner kroner, skriver Århus Stiftstidende lørdag.

Politiet i Århus har nu sigtet pizzabudet for i 24 tilfælde at have aflæst kundernes dankortkode, når han bragte pizzaerne ud. Han har siddet tre uger i varetægtsfængsling og fik fredag forlænget fængslingen med endnu en uge.

Pizzabudet har delvist tilstået i sagen om de falske dankort, der blev brugt til køb eller til pokerspil på internettet for knap 1,5 millioner kroner.

Den hovedmistænkte, der har leveret kortene, er efterlyst, og fredag erkendte en 19-årig gymnasieelev fra Århus sig delvis medskyldig.