Pitt og Jolie drikker te med de kongelige
Angelina Jolie og Brad Pitt var for nylig inviteret til te hos den britiske prins William og hertuginde Kate.
Angelina Jolie og Brad Pitt har taget hele familien med til London, hvor de fredag drak te med prins William og hertuginde Kate.
Angelina Jolie og Brad Pitt har taget hele familien med til London, hvor de fredag drak te med prins William og hertuginde Kate. Foto: Lefteris Pitarakis/AP

Der var tilsyneladende nok at tale om, da den ukronede konge og dronning af Hollywood, Brad Pitt og Angelina Jolie, fredag var til te med en ægte prins og prinsesse.

Den britiske prins William og hertuginde Kate havde således indbudt det berømte skuespillerpar til en forfriskning for at diskutere deres fælles interesse for bekæmpelse af snigskytteri.

Mødet fandt sted fredag eftermiddag i William og Kates hjem i Kensington Palace i London. Det fortæller en talsmand for Kensington Palace til magasinet People.

Hele den berømte Hollywood-familie, inklusiv parrets seks børn, var i forvejen rejst til den engelske hovedstad for at deltage i en frokost arrangeret af FN's Udenrigs- og Commonwealth-kontor.

Både skuespillerne og det royale par, der i foråret blev forældre for anden gang til den lille prinsesse Charlotte, fik dog deres børn passet i anledning af de voksnes teselskab.

Det er ikke første gang den Oscarbelønnede skuespillerinde Angelina Jolie besøger den engelske kongefamilie.

I 2014 blev hun besmykket med den fornemme titel "Dame", svarende til det danske ridderkors.

Udnævnelsen, som blev foretaget af dronning Elizabeth på Buckingham Palace, tilfaldt Angelina Jolie for hendes ihærdige udenrigspolitiske arbejde for FN.

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.