Pistolbevæbnet mand røver nordjysk sparekasse
Røver truede ansatte i sparekasse i nordjyske Sindal med en pistol eller en pistollignende genstand. Efter røveriet forsvandt manden på en knallert. Modelfoto Foto: Www.colourbox.com/Free
En mand truer sig til penge og forsvinder på knallert. Politiet søger vidner, der har set noget.

Sparekassen Vendsyssel på Nørre Torv i Sindal i Nordjylland er tirsdag eftermiddag blevet udsat for et røveri. En yngre, pistolbevæbnet mand truede sig til kontanter og forsvandt på en knallert.

Der er ikke oplyst, hvor stort et beløb det lykkedes manden at slippe af sted med.

Røveriet fandt sted kort før klokken 15, da manden indfandt sig i sparekassen og truede personalet med en pistol eller en pistollignende genstand, oplyser vagtchef Heine Hansen, Nordjyllands Politi.

Manden fik udleveret penge fra kassen og forsvandt igen, uden at nogen i sparekassen led fysisk overlast, oplyser politiet.

Efter røveriet kørte manden væk på en knallert. Der er ikke oplysninger om knallertens farve. Politiet ved heller ikke, i hvilken retning røveren forsvandt.

- Vi er meget interesserede i at høre fra vidner, der har set en mand på knallert eller noget mistænkeligt i det hele taget, siger Heine Hansen.

Røveren beskrives som en mand sidst i 20'erne og "dansk af udseende".

Han er 175 centimeter høj og slank. Under røveriet var han iført sort styrthjelm, sort jakke og grå arbejdsbukser.

/ritzau/