Peter Schmeichel skal giftes med tidligere model
Peter Schmeichel og Laura von Lindholm ses her i forbindelse med lodtrækningen til verdensmesterskabet i fodbold i Rusland i 2018. Foto: Dmitri Lovetsky/AP/Ritzau Scanpix (arkiv)
Peter Schmeichel skal giftes med den tidligere tidligere Playboy-model Laura von Lindholm.

Målmandslegenden og fodboldikonet Peter Schmeichel skal giftes.

Det skriver Peter Schmeichel på sin Instagram-profil, hvor han har postet et billede med teksten: "She said yes" og "So that makes me the lucky one".

55-årige Peter Schmeichel har ifølge Ekstra Bladet dannet par med Laura von Lindholm siden 2014, og hun har ligeledes på Instagram postet et billede.

På billedet kan man se en lykkelig kommende fru Schmeichel med en forlovelsesring på den ene finger.

Parret flyttede sammen i 2016 og ifølge Ekstra Bladet brød parret med hinanden i 2017, men fandt hurtigt sammen igen i Peter Schmeichels villa på Strandvejen nord på København.

Peter Schmeichel købte i 2007 villaen af fodboldagenten Karsten Aabrink for 25 millioner.

Peter Schmeichel og hans eks-hustru Bente har således også boet sammen i villaen. De blev i 2013 skilt efter 31 års samliv. Sammen har de børnene Cecilie og Kasper, som er målmand på fodboldlandsholdet og i engelske Leicester.

Laura von Lindholm er tidligere Playboy-model, hvor hun i 2000 optrådte uden en trevl sammen med søsteren Anna. I dag er Laura von Lindholm ernæringsekspert og skuespiller, og har blandt andet haft roller i Casper Christensen og Frank Hvams komedieserie "Langt fra Las Vegas" og tv-serien "De udvalgte".

Laura von Lindholm har tidligere dannet par med musikeren og skuespilleren Nikolaj Steen og har været gift med kendiskokken Allan Schultz og entreprenør Jørgen Andersen, skriver sitet Danskefilm.dk

via Listen To News