Peter Øvig tilbyder at hjælpe justitsministeren
AppleMark
Når en kommission skal undersøge Blekingegadesagen, kan de få hjælp af succesforfatteren Peter Øvig Knudsen. Han tilbyder justitsministeren sin assistance.

Svigtede justitsministeriet? Eller Politiets Efterretningstjeneste? Eller gjorde alle, hvad de kunne i opklaringen af Blekingegadesagen?

Det skal en undersøgelseskommission se nærmere på, og succesforfatteren til de to bøger om Blekingegadebanden, Peter Øvig Knudsen, tilbyder nu justitsminister Lene Espersen en hjælpende hånd.

Det skriver forfatteren i et åbent brev til justitsministeren, som forleden fremlagde en køreplan for undersøgelseskommissionens arbejde.

Men Peter Øvig Knudsen håber også selv at få noget ud af kommissionens arbejde.

- Det forekommer på den baggrund oplagt, at Justitsministeriet giver mig mulighed for at afslutte mit undersøgelsesarbejde omkring Blekingegadebanden ved at tillade adgang til sagens centrale dokumenter hos PET, skriver Peter Øvig Knudsen og peger på det paradoksale i, at ministeren vil sætte en undersøgelse i gang, når han gennem flere år er blevet nægtet adgang til myndighedernes arkiver om sagen.

via Listen To News