Perez videre i UEFA-Cuppen
Ajax Amsterdam med Kenneth Perez på holdet sejrede 3-0 på udebane og er dermed videre i UEFA-Cuppen.

Med en sikker 3-0-sejr på udebane over Zulte-Waregem er danske Kenneth Perez og hans hold videre i UEFA-Cuppen. Den tidligere landsholdsangriber spillede hele kampen men kom ikke på tavlen.

Videre er også belgiske Zulte-Waregem og spanske Espanyol fra gruppe F. Espanyol sejrede 1-0 over Austria Wien og har dermed vundet samtlige fire kampe.

I gruppe E går Blackburn, Nancy og Feyenoord videre. Sidstnævnte avancerer på bekostning af Wisla Krakov, som holdet slog 3-1 på hjemmebane.

Panathinaikos, Hapoel Tel Aviv og Paris SG er videre fra gruppe G. Franskmændene var tvunget til at slå gruppens førerhold, Panathinaikos, på hjemmebane, og det gjorde de overbevisende med 4-0 på to mål at Pauleta og to af Kalou.

I onsdagens sidste gruppe, gruppe H, var Newcastle allerede sikre på førstepladsen. Celta Vigo og Fenerbache følger englænderne videre i turneringen. I en tæt afslutning på en stærk gruppe blev Palermo og Frankfurt sorteper.

For Palermo klarede kun 1-1 hjemme mod Celta, mens Frankfurt satte en 2-0-føring over styr på udebane mod Fenerbache og i stedet spillede 2-2. Begge havde været videre med en sejr.