Per Nielsen var på Meulensteens liste
Brøndbys anfører Per Nielsen afslører overfor Jyllands-Posten, at han selv var en af de tre spillere, som René Meulensteen ville af med.

Da Brøndbys tidligere træner René Meulensteen i et hollandsk dagblad afslørede, at han helst havde set tre spillerfyringer i Brøndby, var der flere gæt på, hvem mon det var, at hollænderen ville af med. Et af de navne, der IKKE blev nævnt, var anføreren Per Nielsens.

Men i dag afslører Per Nielsen selv, i et interview med Jyllands-Posten, at han var en af de spillere, som René Meulensteen meget gerne ville sige farvel til.

»Nogle fyre på lange kontrakter med usikre spillemæssige kvaliteter og en negativ indflydelse på holdånden,« sagde den tidligere træner ifølge avisen Algemeen Dagblad.

I Jyllands-Posten bekræfter Per Nielsen, at han er en af dem, der bliver omtalt sådan.

»Jeg havde et møde med Per Bjerregaard sidst på efterårssæsonen, og jeg blev fortalt, hvordan tingene hang sammen, at træneren ikke var tilfreds med mig, og at jeg var en af de spillere, han helst så forsvinde,« fortæller Per Nielsen til avisen.

En beslutning, der kom bag på spilleren.

»Jeg var chokeret og skuffet over hans beslutning. Jeg havde forlænget min kontrakt med klubben tre måneder forinden, og René var fortaler for, at den blev forlænget. Og så ville han pludselig af med mig,« skriver han.

DNY har forsøgt at få en kommentar fra Per Nielsen uden held.