Pattinson sneg sig uden om Stewart-snak
Selvom tv-værten Jon Stewart prøvede at få Robert Pattinson til at åben op, lykkedes det ikke rigtigt.

Siden det kom frem, at Kristen Stewart har været sin mangeårige kæreste Robert Pattinson utro med en gift instruktør, har Pattinson holdt sig ude af rampelyset.

Fan har ventet i spænding på ord fra skuepilleren om sagen, og mandag aften havde Robert Pattinson så for første gang siden sit meget offentlige brud med kollegaen endelig sagt ja til et interview.

Men selvom tv-værten på The Daily Show, Jon Stewart, talte en del om bruddet, så sneg Pattinson sig uden om egentlig at svare på spørgsmål om, hvorvidt han er ok eller ej.

Det eneste, han for alvor ville sige om sagen, var, at han ville ønske, han havde haft en til at tage sig af alle henvendelserne og den stor medieinteresse, der har været.

- Mit største problem er, at jeg er nærig, og at jeg ikke har hyret en talsmand, fortæller Robert Pattinson i interviewet.

Skuespilleren var egentlig i studiet for at promovere sin nye film Cosmopolis, men Jon Stewart kunne ikke nære sig for at spore samtalen ind på Pattinsons privatliv.

Tv-værten havde taget Ben & Jerry-is med i studiet.

- Sidste gang, jeg endte et forhold, hjalp Ben & Jerrys mig gennem de hårde tider.

- Så jeg tænkte, at vi kunne forenes over dette og snakke om, at "du er bedre end dette, glem alt om hende", siger Jon Stewart i en forvrænget stemme, der dog kun får et smil frem hos skuespilleren, før han insisterer på at tale om sin film.

/ritzau/