Passiv Tyson brækkede Jackass-næse
Det selvforskyldte resultat af at kaste ansigtet ind i Mike Tysons næver. Steve-O brækkede næsen, men den blev sat på plads på stedet. Foto: Steve-O
Jackass-stjernen Steve-O syntes, det var en fortræffelig idé at give sig selv et blåt øje på Tysons næver. Men næsen brækkede samtidig.

Man kan kun blive berømt som professionel idiot, hvis man konsekvent gør idiotiske ting.

Et af forbillederne i den branche, Jackass-stjernen Steve-O, viser endnu engang håbefulde idioter, hvordan man gør.

Senest har han brækket sin næse på eks-bokseren Mike Tysons næver på en besynderlig måde.

Hændelsen skete under Charlie Sheens roast ('ristning': komisk udstilling af kendte mennesker, red.), skriver Steve-O på sin hjemmeside. Steve-O erklærede, at han ville hylde Charlie Sheen ved at give sig selv et blåt øje, hvorefter han løb over over til Mike Tyson, som var blandt gæsterne.

"Jeg dykkede ansigt-først ned i Tysons næve," fortæller han sine jublende fans. Steve-O tog Tysons hænder og slog sig i ansigtet med dem med, men Tysons næver var åbenbart hårdere end Steve-O havde regnet med, for udover det blå øje, formåede han at brække sin egen næse undervejs.

"Jeg brækkede næsen slemt, den sad et helt nyt sted i mit ansigt. Mens kameramanden filmede blodet, som flød fra min næse, kom en fyr over og sagde, han kunne sætte den på plads på stedet. Jeg kunne ikke tro det, det gjorde ondt ad helvede til, men det lykkedes ham at poppe den tilbage på plads."

Steve-O's fans er generelt positive og rosende over for hans udskejelser. En enkelt Facebookbruger, Clarence Tipton, kalder ham dog 'idiot', hvilket straks får en fan til at forklare, hvori det geniale ved Steve-O's opførsel ligger.

"Clarence, blev du opfostret i en lille by på landet? Fordi din ignorance og uuddannede mening overser humoren og optimismen i Steve-O's opførsel."

Kilde: whosay.com