Pamelas eks: Hun var ude efter penge

Underholdning
Pamela Anderson giftede sig med den 22 år ældre producer den 20. januar. Den 1. februar var ægteskabet ovre igen. (Foto: Scanpix)

Nu taler Pamela Andersons eksmand ud om lynægteskabet med sexsymbolet.

Pamela Anderson, 52, var et kæmpe navn i 90’erne og begyndelsen af 00’erne, men de seneste måneder har hun igen trukket overskrifter. Ikke mindst takket være hendes lynægteskab med den 74-årige producer Jon Peters.

12 dage nåede det umage par at være smedet i hymens lænker og så kom nyheden om deres pludselige skilsmisse. Nu fortæller Jon Peters sin version af den spegede sag.

Han hævder, at hun udelukkende var ude efter hans penge, da hendes egen pengetank er tom.

– Jeg droppede alt for Pam. Hun havde regninger for næsten 200.000 dollars og ingen mulighed for at betale dem. Så jeg betalte og det her er den tak, jeg får. Der er intet fjols, som et gammelt fjols, siger han til PageSix.

200.000 dollars svarer til 1,3 millioner kroner – noget af en bunke rudekuverter.

Udover at hævde, at Pamela giftede sig med ham for pengenes skyld, går produceren også sin ekskone i bedene på en række andre punkter ved deres forhold.

Han siger blandt andet, at det var hende, der ville giftes og ikke ham, ligesom han mener, at det var ham, der besluttede sig for at ende ægteskabet, før hvedebrødsdagene var ovre.