På vej på bil-ferie? Her er truckernes bedste spisesteder
Klik på de røde punkter på kortet for at få oplyst adresse, tip fra chaufføren og åbningstider.
Er du træt af McDonalds og Monarch, når du holder pause på motorvejen? Så prøv et af de spisesteder på de danske rastepladser, som lastbilchauffører anbefaler.

Sultne børn på bagsædet og stadig tre timers kørsel til feriedestinationen. Sådan kan sommerferien se ud for mange familier, der i disse uger pakker bilen og starter motoren.

Men for at du slipper for en varm madpakke eller en tør hotdog på en tilfældig grillbar, har Avisen.dk bedt Danmarks største eksperter inden for landevejsgourmet, nemlig lastbilchaufførerne, om at anbefale de bedste spisesteder på de danske veje.

På kortet øverst på siden kan du se de 16 spisesteder, som en række lastbilchauffører mener, er et stop værd på vejen.

Danmarks bedste?

Særligt et cafeteria bliver anbefalet af flere chauffører, nemlig Seggelund Cafeteria, som ligger mellem Christiansfeld og Haderslev.

"Et af Danmarks ældste truckstop. Der er altid kalvesteg stegt som vildt som back up menu, og den går lige i trolden :)," skriver lastbilchaufføren Kewin.

Mange lastbiler lig med god mad

De 16 spisesteder, som Avisen.dk har fået anbefalet, er kun en brøkdel af de mange spisesteder, der ligger langs motorvejene.

Chaufføren Jan har en god grundregel til at finde et af de ordentlige spisesteder.

”Når venner og familie spørger mig om et godt spisested, plejer jeg at sige, at hvis der holder mange lastbiler, så er det godt. Holder der slet ingen – så bliv væk".

Information om spisestederne er indhentet via spisestedernes hjemmesider og Facebook.