Overrasket Serena: Skal jeg møde Sharapova?

Serena Williams påstår, at hun var uvidende om, hvem der ventede hende i kvartfinalen i Australian Open.
Serena Williams skal Maria Sharapova i kvartfinalen ved Australian Open.
Serena Williams skal Maria Sharapova i kvartfinalen ved Australian Open. Foto: Aaron Favila/AP

En af kvartfinalerne i kvindernes udgave af tennisturneringen Australian Open bliver et opgør mellem to store rivaler gennem de seneste år.

Amerikanske Serena Williams og russiske Maria Sharapova - sidste års finalister i turneringen - tørner sammen. Det er noget, som tennisfans har set frem til, siden lodtrækningen blev offentliggjort.

Men åbenbart vidste verdensetteren Serena Williams ikke, at hendes næste kamp ville blive mod femteseedede Sharapova.

- Jeg anede ikke, at jeg skulle spille mod hende, siger hun i et tv-interview umiddelbart efter søndagens klare sejr over Margarita Gasparyan.

- Det kommer til at blive en god kamp. Jeg har intet at tabe. Vi gør begge det bedste, vi kan. Det bliver sjovt, lyder det videre fra den forsvarende mester.

Serena Williams brugte mindre end en time på at besejre Gasparyan, mens Maria Sharapova havde mere besvær med at slå teenagetalentet Belinda Bencic fra Schweiz. Hun slap dog for et tredje sæt og vandt 7-5, 7-5 i løbet af cirka to timer.

Man skal helt tilbage til 2004 for at finde Sharapovas seneste sejr over Williams. Amerikaneren, der jagter sin 22. grand slam-titel, fører 18-2 i indbyrdes opgør.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.