Overraskende: Dette gør mange danskere i ferien
Mange vigtige beslutninger bliver taget, mens vi slikker sol ved stranden, drøner rundt på ski eller slapper af i sommerhuset. Colourbox
Når der står ferie på kalenderen, træffer danskerne ofte store beslutninger.

Nogle danskere går med et ønske om at tilbringe mere tid med venner og familie, dyrke mere motion eller komme mere ud at rejse, og beslutningerne sker ofte, når vi får tid til at slappe af under andre himmelstrøg. Det viser en undersøgelse foretaget af hoteleksperten Hotels.com blandt flere end 1.000 danskere.

Få parforholdet til at blomstre i ferien. Læs mere på oestrogen.dk

For i en travl hverdag, kan det være svært at finde tid til at stoppe op, puste ud og overveje, om noget i ens liv burde ændres. Men når vi holder ferie, er der mange danskere, der benytter tiden til at træffe vigtige beslutninger.

Fræk ferie: Pust nyt erotisk liv i dit parforhold. Læs mere på Q.dk

Mere tid med familien og mindre tid på jobbet

Knap 37 pct.af danskerne har under ferien besluttet sig for, at de vil rejse mere. 21 pct. har besluttet, at de vil tilbringe mere tid sammen med familien, og hver tiende har besluttet, at de vil tilbringe mere tid sammen med venner eller veninder. Hver tiende dansker tager under ferien også beslutning om at ændre kost- og motionsvaner, eller at de vil trappe ned på arbejdet.

Se hvilken kendt berømthed, der tog 1200 selfies i sin ferie. Læs mere på kigind.com

De beslutninger, som danskerne i mindre grad træffer på ferien, er fx at skifte arbejde eller at stifte familie Også et fåtal af danskerne har i løbet af en ferie besluttet sig for at fri til deres partner eller omvendt at gå fra deres partner.

Så med andre ord er du i tvivl vedrørende en vigtig beslutning i dit liv, så tag lidt ferie og tænk over tingene.