OVERBLIK: Dansk Folkepartis vidtgående udlændingekrav
Fremover skal udlændingepolitikken vendes på hovedet, så flygtninge slet ikke skal integreres ifølge DF.

Dansk Folkepartis udlændingekrav går stik imod regeringens ambitioner om, at flygtninge hurtigst muligt skal integreres i Danmark og forsørge sig selv.

Det skal ifølge partiet være fortid for en del af flygtningene. Kravene er fremsat under forhandlingerne om en finanslov for 2018 og en skattereform frem mod 2025.

Få overblikket over kravene her:

* De nye programmer skal gælde flygtninge, der har fået en midlertidig opholdstilladelse i Danmark, men kommer fra områder, som andre flygtninge i nærområderne er begyndt at vende tilbage til.

* Det kan eksempelvis være syrere fra byen Aleppo.

* For dem skal udlændingepolitikken fremover vendes på hovedet, så de slet ikke skal integreres.

* Flygtninge skal deltage i hjemsendelsesprogrammer, hvor forældre skal have kurser, der kan bruges til genopbygning af deres hjemlande.

* Flygtninge skal ikke have danskundervisning, men undervises i sit modersmål, engelsk eller fransk.

* Flygtningebørn skal ikke længere undervises i folkeskolen, men i stedet undervises på flygtningecentre, de skal ikke undervises i dansk, men deres modersmål.

* Dansk Folkeparti vil oprette statslige flygtningecentre hvor flygtninge, uden permanent ophold, skal bo i stedet for at bo ude i samfundet.

* Som hovedregel skal flygtninge ikke arbejde eller modtage uddannelse under deres ophold. Men der kan dispenseres, hvis en flygtning har en relevant videregående uddannelse.

Kilde: Dansk Folkeparti.

/ritzau/