Over 200 PostNord-ansatte nedlægger arbejdet
Over 200 PostNord-ansatte valgte torsdag aften at nedlægge arbejdet, fordi de mener, at deres arbejdsvilkår er blevet forringet. Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
Over 200 PostNord-medarbejdere har nedlagt arbejdet.

Over 200 PostNord-ansatte valgte torsdag aften at nedlægge arbejdet, fordi de mener, at deres arbejdsvilkår er blevet forringet.

Det skriver DR Nyheder.

Det drejer sig om medarbejdere på aftenholdet og natholdet ved brevterminalen i Taastrup. Arbejdsnedlæggelsen er overenskomststridig, og ifølge PostNords HR-chef, Hans Erik Lindkvist, skal borgere i Østdanmark ikke forvente at få deres breve leveret fredag.

Ifølge oplysninger Avisen.dk har modtaget skyldes arbejdsnedlæggelsen, at der blandt medarbejderne er stor utilfredshed med indeklimaet i terminalen, og samtidig har de fået forbud mod at ryge på PostNords matrikler.

- Jeg har ikke på nuværende tidspunkt fået den udtalelse med de otte-ni punkter om utilfredshed, som jeg har erfaret, at medarbejderne har skrevet ned, inden de forlod arbejdspladsen. Men jeg har dog hørt så meget, at jeg ved, at noget af problematikken handler om længden af deres egenbetalte spisepause. Og det er kombineret med et forbud, som er indført den 1. april, mod at ryge på PostNord Danmarks matrikler. Det skulle være noget af det, der ligger bag, siger Hans Erik Lindkvist til DR.