Oscarnomineret filmstjerne: Sikke en lortedag
Patricia Arquette var ikke kun glad, da hun torsdag blev nomineret til en Oscar. Foto: Jordan Strauss/JORDAN STRAUSS/INVISION/AP
Boyhood-stjernen Patricia Arquette blev torsdag nomineret til en Oscar. Alligevel var dagen ikke spor god.

En Oscar er nok den mest prestigefyldte pris, en skuespiller kan få.

Alligevel var det ikke kun det store smil, der kom frem på den amerikanske skuespillerinde Patricia Arquette torsdag, da årets Oscar-nomineringer blev afsløret.

Den 46-årige filmstjerne, der er nomineret i kategorien årets bedste kvindelige birolle for sin rolle som mor i den anmelderroste "Boyhood", havde nemlig, sagt på godt dansk, en rigtig lortedag.

Det fortæller Hollywood-stjernen på sin Twitter-profil.

- Vågnede op til en fantastisk nyhed, jeg er Oscar-nomineret! Men så sov babysitteren over sig, min bil skulle trækkes af sted, jeg kom for sent på arbejde, og min datter får hovedpine, næsten lige da vi når frem til skolen. Aah! Kaos!, skriver Patricia Arquette.

Men skulle nomineringen ende lige så skidt som dagen, og dermed ikke resultere i en statuette, vil hun nok alligevel tænke tilbage på sin rolle med stolthed.

I hvert fald er det ikke bare Oscar-juryen, der er vilde med Patricia Arquette i "drengefilmen". Skuespillerinden har nemlig allerede modtaget en Golden Globe som bedste kvindelige birolle for sin præstation i filmen.

Newspaq