Bestikkelsessag i Forsvaret
Nu undersøger Forsvaret fem medarbejdere i bestikkelsessag. (Foto: Scanpix)
Fem mænd i alderen 34-51 år er tiltalt i en sag om bestikkelse, medvirken til bestikkelse og mandatsvig af særligt grov karakter. Sagens anklageskrift omfatter flere end 450 forhold og bestikkelse for op mod 1,8 millioner kroner.

Anklagemyndigheden ved Midt- og Vestjyllands Politi har rejst tiltale mod to tidligere civilt ansatte hos Forsvarets Ejendomsstyrelse for at modtage bestikkelse i form af værdier for henholdsvis cirka 1.740.000 kroner og 35.250 kroner, skriver Midt- og Vestjyllands Politi i en pressemeddelelse.

I samme sag er en tidligere ansat i en entreprenørvirksomhed tiltalt for at have bestukket de to ansatte i forsvaret og for at have begået mandatsvig af særligt grov karakter for mere end 1.100.000 kroner over for sin nu tidligere arbejdsgiver.

Endelig er der rejst tiltale mod to selvstændigt erhvervsdrivende. Ifølge anklageskriftet har de medvirket til bestikkelse og mandatsvig for samlede beløb på 775.000 og 689.375 kroner.

Anklagemyndigheden vil nedlægge påstand om fængselsstraf af forskellig længde til de fem tiltalte.  Sagen forventes at vare tyve dage i retten og vil blive behandlet ved Retten i Viborg, men er endnu ikke berammet.

 

via Listen To News