Omstridt kommune-chef færdig: Var arrogant og nedladende
Viceberedskabschef Michael Djervad bliver konstitueret i stillingen i stedet for, siger Ole Kristensen, der er kommunaldirektør i Slagelse Kommune, til TV Øst. Foto: Slagelse Kommune
Beredsskabschfen i Slagelse Kommune stopper efter drama omkring hans person.

Beredskabschef John Olesen fra Slagelse Kommune stopper i sit job. 

Det sker efter en periode med ballade omkring hans person og ledelsesstil, skriver TV Øst. 

- Jeg kan bekræfte, at der er indgået en fratrædelsesaftale med John Olesen, og han stopper nu her. Viceberedskabschef Michael Djervad bliver konstitueret i stillingen i stedet for, siger Ole Kristensen, der er kommunaldirektør i Slagelse Kommune, til TV Øst.

Optrådte arrogant

Ifølge Sjællandske har flere brandmænd klaget over John Olesen flere gange overfor kommunaldirektøren. 

Kritikken er blandt andet gået på, at John Olesen ikke har været til stede, og når han er mødt op, har han været arrogant og nedladende. 

John Olesen er sygemeldt, men kommunaldirektøren vil ikke komme ind på, om det har været årsag til beslutningen om fratrædelsen:

- Det er en personalesag, så jeg vil ikke komme nærmere ind på det. Det er dér, vi er nu. Michael (Djervad, red.) er viceberedskabschef i dag, og han overtager det daglige fra i dag, siger Ole Kristensen til TV Øst.

Beredsskabschefen røg for fem år siden i fedtefadet, da der gik rygter om et massivt alkoholforbrug. Dengang fik han et såkaldt "gult kort," og han kunne dermed beholde sit job.