Olsen begejstret over Krohn-Dehli-skifte
Landstræner Morten Olsen er svært tilfreds med, at hans venstre kant Michael Krohn-Dehli fortsætter i Spanien.

Mens mange Brøndby-fans formentlig er triste over salget af profilen Michael Krohn-Dehli til spanske Celta Vigo, er venstrekantens træner på landsholdet Morten Olsen kun tilfreds.

- Det er et rigtigt godt skifte.

- Det er vigtigt for vores landshold at få spillere ud i det bedste ligaer. Jo flere spillere i de bedste turneringer, jo bedre et landshold får vi, siger Morten Olsen.

Som spiller i Celta Vigo kommer Michael Krohn-Dehli til at stå over for nogle af verdens bedste forsvarsspillere i en liga, hvor spillere som Lionel Messi, Cristiano Ronaldo og David Villa huserer.

Men landstræneren er ikke i tvivl, når han bliver spurgt, om Krohn-Dehli kan være med på det spanske niveau.

- Ja ja. Ham og den spanske liga er et godt match. Både teknisk og taktisk er Michael rigtig dygtig, siger Morten Olsen.

Med salget af Krohn-Dehli er det ikke kun Brøndby, men også Superligaen, som mister en af de helt store profiler. Men det er der ikke noget at gøre ved - faktisk kan den slags salg kun gå for langsomt, mener landstræneren.

- Vi må acceptere, at vi har en udviklingsliga, hvor vi må regne med, at de bedste skal videre ud. Vi har haft lidt problemer med at få dem ud, men det skyldes også markedet i dag, siger Morten Olsen, der ser muligheder for danske talenter i salget.

- Sådan noget kan jo give plads til unge spillere, og der må vi jo sige, mange unge har været gode til at tage chancen, når de har fået den. En spiller, som måske ikke skulle have været med på topniveau endnu, kan måske overraske, siger Morten Olsen.

- Og her er Brøndby jo kendt for at udvikle store talenter.

/ritzau/