Olesen tror på triumfen: Det kan blive tæt
Golfspilleren Thorbjørn Olesen regner med at tiltagende vind kan gøre British Open-afgørelsen helt tæt.

Thorbjørn Olesen tror fortsat på, at han har en chance for at vinde majorturneringen British Open.

Selv om hele syv slag adskiller den 22-årige danske golfkomet fra australske Adam Scott på førstepladsen, så kan det godt lade sig gøre, hvis alt falder i hak for Olesen på søndagens afgørende runde.

- Det er ikke umuligt at indhente. Det kommer helt an på vejret i morgen, hvor de har lovet mere vind.

- Det er bestemt ikke nogen nem golfbane og med lidt vind, så tror jeg, at det bliver meget tæt i toppen, siger Thorbjørn Olesen, der inden sidstedagen er placeret på en syvendeplads.

Lige foran ham ligger Ernie Els på en delt femteplads og Tiger Woods på fjerdepladsen.

- Der er stadig lang vej for mig, og hvis Adam Scott og de andre spiller godt, så bliver det svært at hente dem. Jeg prøver bare at koncentrere mig om mit eget spil og lave en god runde i morgen, siger Thorbjørn Olesen.

Lørdagens runde var lidt blandet for danskeren, der lavede fire birdier, tre bogeyer og en dobbelt bogey. Det resulterede i en runde i et enkelt slag over banens par.

- Jeg var lidt nervøs i starten, men så begyndte jeg at spille godt. Der var desværre nogle puts, der kunne være faldet i hul, men ikke gjorde det.

- Jeg spillede egentligt godt, og jeg kunne godt have fået mere ud af det. Det var lidt utur, men jeg er stadig i en rigtig god position før søndagens runde, siger danskeren.

Hvis du skal gøre lidt status, hvordan er det så for dig at spille mod de store navne om titlen?

- Det er fantastisk at være med fremme i den nok største turnering, der overhovedet findes. Det er rigtig fedt. Det giver en masse erfaring og selvtillid.

- Men der er stadig meget golf tilbage - vi har 18 huller søndag, siger Thorbjørn Olesen.

/ritzau/