Olesen møder Woods til sit livs oplevelse

Det bliver den største dag i Thorbjørn Olesens liv, når han lørdag skal gå med Tiger Woods i British Open.

Hvad der torsdag lignede en godkendt indsats af Thorbjørn Olesen i dette års British Open, blev fredag forvandlet til en pragtrunde med fire slag under par og adgangen til at spille med Tiger Woods.

Med runden tog han nemlig et spring op på fjerdepladsen, og det betyder, han lørdag skal gå banen sammen med stjernen Tiger Woods, som ligger nummer tre.

Og det gør Olesen forventningsfuld.

- Han har været mit idol i så mange år. Så det er fantastisk at få chancen for at spille med ham. Og jeg ser virkelig frem til det. Jeg tror, det bliver noget helt særligt. Så jeg skal bare derud og nyde det, siger Olesen til europeantour.com.

Når Tiger Woods spiller, bliver enhver lille bevægelse fulgt på amerikaneren, og dermed kommer Olesen til at opleve en bevågenhed som aldrig før.

Men han håber på at kunne holde det hele ude.

- Forhåbentlig kan jeg det. Jeg har en masse selvtillid, og jeg tror på, jeg kan gøre det. Det bliver rigtigt sjovt, tror jeg, siger Olesen.

Den 22-årige dansker fra Furesø har imponeret publikum til British Open med sit spil, men han har også spillet bedre, end han selv havde forventet.

- Jeg havde ikke forventet at ligge deroppe. Men jeg vidste, jeg havde spillet til det, og det er fedt at spille godt de to første dage. Men der er stadig en masse golf, som skal spilles, siger Olesen.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.