Olesen har lært af sin Tiger-oplevelse
Fredag morgen gik de sidste golfspillere anden runde færdig i Østrig. Og Olesen er stadig suveræn i front.

Ingen af konkurrenterne i Lyoness Open i Østrig formåede i anden runde at true den danske golfkomet Thorbjørn Olesen, som dermed er suveræn etter.

På grund af tordenvejr torsdag måtte de sidste spillere færdiggøre runden fredag morgen, og ingen spillere formåede samlet at nærme sig danskerens samlede 12 slag under par.

Noget Thorbjørn Olesen selv tilskriver sin runde med Tiger Woods lørdag under British Open. En turnering, hvor han endte på en niendeplads.

- Jeg tog den selvtillid med fra den måde, jeg spillede og klarede presset i sidste uge.

- Det var specielt at spille med Tiger, og jeg formåede at spille ret godt, hvilket viser, at jeg ikke så nemt bliver chokeret af noget længere, siger Thorbjørn Olesen til European Tours hjemmeside.

Olesen gik en imponerende onsdagsrunde i 64 slag, og selv om han med 68 slag torsdag ikke kunne hamle op med sig selv, ligger han med sine samlede 12 slag under par tre slag bedre en nummer to, Thomas Levet fra Frankrig.

På torsdagens anden runde lavede Olesen fem birdier på de første 13 huller, men en bogey på 15. hul endte med at skæmme danskerens ellers flotte scorekort.

Samtidig klarede danske Thomas Nørret cuttet i Østrig og er med i fredagens og lørdagens afsluttende runder. Nørret ligger dog et godt stykke nede med samlet tre slag under par.

/ritzau/