Ole Stephensen blev fyret af TV 2: Jeg måtte starte helt forfra

Arbejdsliv
For Ole Stephensen er planen en plads i byrådet i Gentofte og Folketinget. (Foto: Foto: Ida Marie Odgaard/Scanpix/arkiv)
Ole Stephensen blev fyret som vært på TV 2 og så kolleger få job på TV 2 Charlie.

Det tog Ole Stephensen et år før det gik op for ham, at der ikke var bud efter ham, da han i 2008 var blevet fyret som vært på det populære TV 2-program "Go’ morgen Danmark".

Det fortalte han ifølge Billed-Bladet i onsdagens afsnit af TV3-programmet "Til middag hos".

Den nu 62-årige tv-veteran fortalte også, at der var andre af hans kolleger, der blev ansat på TV 2 Charlie. Men bare ikke ham.

- De ville lave om på TV 2’s identitet og fred være med det, jeg var bare ikke klar over, at det ville ramme mig så hårdt, som det gjorde, sagde en ærlig Ole Stephensen.

- Når man så er færdig med at blive overrasket over det, må man blive konstruktiv og tænke over, hvad man så skal gøre. Så må man starte forfra, og det gjorde jeg.

Ole Stephensen slap dog ikke helt tv-branchen og har i en årrække været tilknyttet tv-kanalen DK4. Og så hjælper han sin hustru, Julie Lund Stephensen, med butikken Hundeshoppen i Gentofte.

Desuden har han meldt sig under de politiske faner og stiller op til Folketingsvalget for De Konservative. Det gør han på opfordring fra Naser Khader, fortalte han, da det i januar blev officielt, at han ville forsøge sig med Christiansborg.

Han står desuden også på kandidatlisten til byrådsvalget i Gentofte Kommune. Her er ambitionen ikke så høj. Han står nemlig sidst på listen.

Nyheder

Dronningen dybt

forfærdet