Ole Bjur: Krohn har kvaliteter til La Liga
Brøndbys sportschef, Ole Bjur, mener, Michael Krohn-Dehli har kvaliteterne til at begå sig i Primera Division.

Der er ingen tvivl hos Michael Krohn-Dehlis nu tidligere arbejdsgiver Brøndby om, at den danske landsholdsspiller har niveau til at spille i den bedste spanske række Primera Division - også kaldet La Liga.

Det mener Brøndbys sportschef, Ole Bjur, som kender og har fulgt Krohn-Dehli, der har spillet fire år i Brøndby, og som onsdag skiftede fra Brøndby til Celta Vigo.

- Jeg er sikker på, at Krohn har kvaliteterne - ikke mindst rent teknisk - til at kunne begå sig i Primera Division i Spanien, og det bliver spændende at følge ham.

- Herfra skal der lyde et stort tak for indsatsen gennem de sidste fire år og held og lykke fremover, siger Ole Bjur til Brøndbys hjemmeside.

Ved sommerens EM-slutrunde var Krohn-Dehli en af Danmarks bedste spillere over tre kampe, hvor det blandt andet blev til et sejrsmål i 1-0-triumfen over Holland.

- Krohn har været en vigtig spiller i den periode, han har været i Brøndby, efter han kom hjem fra Ajax. Han har udviklet sig fra at leve en stille tilværelse i Holland til at være en profil i Superligaen og på landsholdet.

- Den udvikling skal Krohn og de spillere og trænere, der har været omkring ham, have stor ros for, siger Ole Bjur.

Krohn-Dehli fik efter skiftet fra Ajax i sommeren 2008 debut for Brøndby i en 1-0-sejr over FC København, og fire år senere sluttede han sin Brøndby-tid af med en kamp mod FCK. Det skete i Parken i lørdags, som endte 1-1.

Det blev til 144 kampe og 29 mål i Brøndby-trøjen for Krohn-Dehli.

/ritzau/