OL: Wozniacki kan ikke komme ud at heppe
Danskeren har været "fanget" i Wimbledon de første OL-dage og kan ikke komme ud og bakke andre OL-atleter op.

Håndboldherrerne var blandt tilskuerne på Wimbledons Centre Court, da Caroline Wozniacki onsdag spillede sig frem til OL-kvartfinalen med en sejr over Daniela Hantuchova.

Og den danske tennisstjerne glæder sig over opbakningen, da hun selv ved, hvor svært det er at få til at passe ind i et tæt OL-program.

- Det er fedt, at de er ude at heppe, og det var en god opbakning.

- Det er altid sjovt, når andre fra OL-holdet kommer ind og støtter. Det er fedt, at de tog den lange vej herud for at se mig spille, siger Wozniacki om de halvanden til to timers transport, der er fra OL-byen til Wimbledon.

Har du selv været ude at heppe på nogle af de andre?

- Desværre har jeg ikke været ude at se nogen af de andre endnu.

- Programmet for mine kampe er først kommet ud klokken 21.30, og hvis man spiller første kamp dagen efter, så er man ikke 100 procent klar til sin kamp, hvis man tager for langt væk.

- Indtil nu har det så vist sig, at jeg har spillet fjerde kamp på Centre Court hver gang, så jeg kunne godt have taget ud at se de andre, men programmet for mine kampe er kommet så sent, at det ikke har kunnet lade sig gøre, siger Wozniacki.

Danskeren møder senere torsdag amerikanske Serena Williams i kvartfinalen. Wozniacki har mødt den nykårede Wimbledon-vinder fem gange tidligere og tabt de fire af de indbyrdes opgør.

/ritzau/