Officielt: Manchester United henter ung svensker

22-årige Victor Lindelöf skifter fra Benfica til Manchester United på en fireårig kontrakt.
José Mourinho kunne onsdag præsentere sommerens første nyerhvervelse, da købet af svenske Victor Lindelöf blev annonceret.
José Mourinho kunne onsdag præsentere sommerens første nyerhvervelse, da købet af svenske Victor Lindelöf blev annonceret. Foto: Andrej Isakovic/AFP

Den svenske fodboldspiller Victor Lindelöf kan kalde sig Manchester United-spiller, når han sludrer med vennerne de næste dage.

Onsdag aften blev den 22-årige svenske forsvarsspillers klubskifte fra Benfica således officielt bekræftet af den engelske klub.

Victor Lindelöf har indgået en fireårig kontrakt med option for yderligere et år med den engelske storklub, og han tiltræder officielt 1. juli.

- Jeg er begejstret over at skifte til Manchester United.

- Jeg har nydt min tid i Benfica enormt, og jeg har lært en masse, men jeg ser frem til at spille i Premier League på Old Trafford for José Mourinho.

- Jeg kan ikke vente på at komme i gang og yde mit bidrag til holdet i forsøget på at vinde flere trofæer, siger Lindelöf til Uniteds hjemmeside.

Tilmeld dig gratis vores nyhedsbrev for flere nyheder.

United-manager José Mourinho roser naturligt sit nyindkøb.

- Victor er en meget talentfuld, ung spiller, som har en stor fremtid foran sig i United.

- Den seneste sæson viste, at holdet har brug for flere muligheder og mere kvalitet, og Victor er den første spiller, der skifter til os denne sommer.

- Jeg ved, at vores fantastiske gruppe af spillere vil byde ham velkommen som en af os, siger Mourinho.

Victor Lindelöf var med, da Sverige i VM-kvalifikationen senest besejrede Frankrig 2-1, og han var en del af Sveriges U21-landshold, der vandt EM i Tjekkiet for to år siden.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.