Østjysk chokolade-tyv i slagsmål med butiksdetektiv

Butiksdetektiv måtte forsvare sig mod en Knoppers-stjælende kunde.
Om det var en overvældende lyst til Knoppers, der fik kunden til at begå butikstyveri, vides ikke. Personen på billedet har ikke med sagen at gøre.
Om det var en overvældende lyst til Knoppers, der fik kunden til at begå butikstyveri, vides ikke. Personen på billedet har ikke med sagen at gøre. Modelfoto: Kristian Brasen / Scanpix

En butiksdetektiv i Fakta i Randers måtte onsdag aften kæmpe fysisk mod en Knoppers-tyv. Det skriver Østjyllands Politi i deres døgnrapport.

Kunden, en 57-årig kvinde, havde puttet nogle stearinlys, tandbørster og chokoladebarer af mærket Knoppers i sin taske. Bagefter gik hun igennem kassen uden at betale for lækkerierne.

Butikkens detektiv overværede Knoppers-tyveriet via overvågningskameraet og greb derfor fat i den chokoladeglade tyv. Men kvinden kæmpede fysisk imod og fik også hjælp af et par andre kunder, der fejlagtigt troede, at detektiven var ved at overfalde hende.

Sagen endte dog med, at politiet blev tilkaldt og sigtede den 57-årige for tyveri af stearinlys, tandbørster og Knoppers for i alt 215 kroner.

Ifølge kvindens forklaring kan hun ikke huske, hvordan tingene er havnet i tasken.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.