Økonom: Ingen substans i Brøndby-kurshop
Trods stor aktiestigning og Bjerregaards exit står udfordringerne stadig i kø i Brøndby, mener sportsøkonom.

Selvom Per Bjerregaards afgang som bestyrelsesformand i Brøndby får klubbens investorer til at juble, så er der ikke meget at juble over endnu.

Det vurderer sportsøkonom Jesper Jørgensen, der er revisor hos Deloitte, efter at fodboldklubbens aktie mandag formiddag steg med op imod 43 procent.

- Det er selvfølgelig på grund af Per Bjerregaards afgang, men det interessante er jo, at der er ingenting, der er afklaret. Så der er ikke noget substans i, at aktien stiger, fortæller Jesper Jørgensen.

- Alle de udfordringer, der ligger foran dem, er der ikke nogen løsninger på. Og det er jo det, der bør give kursstigninger og ikke Per Bjerregaards afgang, siger Jesper Jørgensen.

Han mener dog samtidig, at man ikke skal lægge for meget i, at Brøndby-aktien stiger, fordi der er tale om et relativt lille selskab, hvor der ikke skal meget til at påvirke kursen.

Og selvom der procentmæssigt er tale om en stor stigning, så koster en enkelt aktie i klubben beskedne 15 kroner.

- Der mangler stadig en finansieringsplan, og der er ikke nogen løsning på feriepengesagen. Alle de udfordringer, der ligger foran dem økonomisk og sportsligt peger den anden vej. Spørgsmålstegnene er lige så store, som de hidtil har været.

- Det kan være en forventning om, at de løsninger kommer, men der, tror jeg, man tillægger Per Bjerregaards tilbagetræden alt for stor vægt, mener Jesper Jørgensen.

Per Bjerregaard er fortsat en del af klubben, da han bliver siddende som formand for klubbens amatørafdeling.

/ritzau/