Obduktion skal fastslå ligs identitet
Retsmedicinerne i Århus skal undersøge liget af den yngre mand, som tirsdag blev fundet i Asaa Havn i Nordjylland.

Først i løbet af de kommende dage vil politiet komme nærmere et svar på identiteten af den yngre mand, hvis lig tirsdag blev fundet i Asaa Havn. Ifølge Frederikshavn Politi vil det stærkt opløste lig de kommende dage blive undersøgt af retsmedicinerne i Århus. Politiet formoder, at der er tale om en 19-årig mand fra Dronninglund, som sidst blev set i Asaa 22. november, men på grund af ligets tilstand kræver det nærmere undersøgelser at fastslå dets identitet og dødsårsag.

»I dag (onsdag, red) holder vi ligsyn, men de nærmere omstændigheder skal afklares ved en obduktion af retsmedicinerne i Århus. Sådan er det altid, når man har med yngre mennesker at gøre, og når vi ikke kender dødsårsagen,« siger den vagthavende ved Frederikshavn Politi.

To andre mænd fra området savnes også, efter at deres jolle kæntrede 16. december, men ifølge politiet er der ikke tale om en af dem.

»De har ikke været i vandet så længe, og liget var altså meget tilredt,« siger den vagthavende ved Frederikshavn Politi.