Obama fordømmer Syrien
Obama har travlt i disse dage. Han har lige reddet den amerikanske økonomi og samtidig er han ude af fordømme de seneste dødelige handlinger i Syrien. Der er måske et forestående krisemøde i FN i dag. Foto: Polfoto/AP Photo/Pablo Martinez Monsivais / POLFOTO
Dødstallet er steget i Syrien efter kampe i oprørsbyen Hama. Flere internationale ledere fordømmer nu voldshandlingerne mod demonstranterne.

USA's præsident Barack Obama er nu ude at fordømme de angreb, som regeringstro styrker i går gennemførte i den syriske by Hama. Det skriver BBC News.

Obama udtaler, at han er frastødt af regeringens brutale handlinger mod sit eget folk og lover at arbejde for at isolere præsident Bashar al-Assad og hans styre.

"Endnu en gang har præsident Assad vist, at han ikke er i stand eller villig til at reagere på lovlydlige protester fra det syriske folk," fortæller Obama.

Og både Frankrig og Tyskland har også været ude og fordømme Syriens regering. Og Tyskland der for tiden sidder i FN's sikkerhedsråd har bedt om et hastemøde i New York i dag mandag.

Efter de hårde kampe i oprørsbyen lød der i går et dødstal på 95, men i dag er tallet steget til mere end 130 døde regeringsmodstandere.

Kilde: BBC News