OB-træner: Vi tabte til Randers-keeper
Det var en kanonkamp af Randers-målmand David Ousted, der gjorde, at OB indkasserede et 0-1-nederlag.

OB tabte 0-1 til David Ousted. For det var mere end nogen anden, Randers-keeperen der sørgede for, at OB ingen mål fik scoret i søndagens tidlige superligakamp.

Det mener OB-træner Troels Bech, som ærgrede sig over, at gæsternes målmand ikke stod på mål som i sidste weekends Randers-nederlag på 1-6 til Sønderjyske.

- Jeg så en kamp, hvor vi havde mange gode afslutninger undervejs. Man kan ikke klandre Morten Skoubo for hans store hovedstødsmulighed eller Andreas Johansson for den flugter, han på fineste vis sendte af sted.

- Vi bragte os frem til mange chancer, og mange af dem blev afsluttet på fin vis, men David Ousted havde valgt en noget skæv fordeling af sine redninger fra sidste weekend til i dag, siger Troels Bech til klubbens hjemmeside.

OB-træneren var især skuffet over de mange brændte chancer, som burde have været nok til at skaffe tre point.

- Min opgave er at sandsynliggøre sejrene, og sejren var indenfor rækkevidde i dag. Vi fik tilvejebragt de chancer, vi skulle, og med det antal muligheder vi havde, så burde vi også kunne vinde kampen.

- Spillet var ikke godt nok, men det var godt nok til, at vi burde have vundet, mener Troels Bech.

OB-anfører Anders Møller Christensen følte også, at fynboerne havde fortjent at få point ud af hjemmekampen mod Randers.

- Jeg er utroligt skuffet og bitter. Jeg synes, at vi skabte mange chancer, men deres målmand tog rigtig meget i dag. Det var både straffesparket og de tre store chancer, vi havde i anden halvleg.

- Vi kom frem til chancerne, og det skal vi være tilfredse med, men det var ærgerligt, at vi ikke fik scoret, siger OB-anføreren.

OB-angriberen Rasmus Falk Jensen var irriteret over fynboernes sæsonpremiere på hjemmebane efter sidste uges 1-0-sejr ude over Brøndby.

- Vi lagde godt ud i Brøndby, men vi kunne ikke følge op i dag, og det gør, at vi står tilbage med en ærgerlig fornemmelse. Deres målmand stod en fantastisk kamp, og det må vi tage hatten af for, siger Rasmus Falk Jensen.

/ritzau/