OB-talent advarer mod hævngerrige Randers
Randers fik en lussing i premieren mod Sønderjyske. Men OB's Daniel Høegh undervurderer ikke randrusianerne.

Oprykkerklubben Randers fik smæk i superligapremieren ude mod Sønderjyske, som vandt med hele 6-1. Nu venter OB ligeledes på udebane, og her skal Randers-spillerne ikke forvente nemmere spil.

OB's unge midterforsvarer Daniel Høegh advarer sine holdkammerater mod at lade sig lulle i søvn før søndagens kamp, blot fordi Randers fik høvl i første runde.

- Nogle vil måske hævde, at kampen på søndag er blevet sværere, fordi de måske kommer med alt, hvad den kan trække og måske også med en del nye i startopstillingen.

- Det fokuserer vi ikke så meget på. Vi ved, at Randers er et godt hold uanset hvad, og de har superligaklasse, siger Daniel Høegh til klubbens hjemmeside.

I 1-6-nederlaget til Sønderjyske var Randers slet ikke oppe i de omdrejninger, det kræver at spille i Superligaen.

- Det viste de måske ikke i den første kamp, men vi skal være meget opmærksomme på, at vi ikke lader os lulle i søvn af, at de tabte den første kamp så stort. Det er stadig et godt hold, mener Daniel Høegh.

OB vandt sin premierekamp 1-0 på udebane over Brøndby, og den sejr har givet fynboerne et kæmpe rygstød.

- Jo, og vi er da også sprængfyldte af selvtillid, ingen tvivl om det. Men den kamp er fortid nu, vi skal koncentrere os om kampen mod Randers.

- Vi har selvfølgelig kigget på kampen mod Brøndby, hvor der var både gode og dårlige ting, men det er en ny kamp nu, og den kræver en ny indsats, konstaterer Daniel Høegh.

OB'eren har det fint med, at der er stort forventningspres på ham og holdkammeraterne.

- Det er vi vant til. Vi ved godt, at folk i Odense er vant til at se et OB-hold, der er i toppen af dansk fodbold. Det har vi ikke været indenfor det seneste års tid, men på den måde har vi været vant til at der har været et rimeligt pres.

- Det er ikke forandret, men vi ved godt, vi skal spille meget bedre, end vi har vist tidligere, siger Daniel Høegh og tilføjer:

- Jeg synes, vi lagde meget godt fra land i sidste uge, og hvis vi kan ride lidt videre på den bølge og forbedre vores spil endnu mere og løfte os en tand mere, er jeg sikker på et godt udbytte mod Randers.

/ritzau/