OB fik udlignet i sidste øjeblik

Fynboerne fik reddet stumperne, da de i næstsidste minut fik udlignet til 1-1. OB startede bedst, men blev straffet, da de blundede.
Der er næsten udsolgt i Odense og masser af smil trods 0-0 ved pausen. Kampen lignede en udesejr, men en nordmand bruge hovedet.
Der er næsten udsolgt i Odense og masser af smil trods 0-0 ved pausen. Kampen lignede en udesejr, men en nordmand bruge hovedet. Foto: Jens Dresling / POLFOTO

OB fik hjemme i Odense ikke det udgangspunkt, de havde håbet på i Champions League-kvalifikationen mod græske Panathinaikos.

Men da det så mest mørkt ud, fik OB slået kontra og fik reddet stumperne.

Det var ellers hjemmeholdet, der stillede op som i de to seneste kampe, som startede klart bedst. OB var fra første fløj tændt og startede ud i et hæsblæsende tempo.

Presset blev lagt højt på grækerne, som i kampens første kvarter virkede rustne. I denne periode var det tydeligt, at OB er igang med sæsonens mens grækerne fortsat ikke er i gang med officielle kampe.

De stribede fynboer, der havde trukket lidt over 10.000 på stadion, fik et par halve chancer. Men det blev ved lige ved og næsten for det entusiastiske hjemmehold.

Som første halvleg skred frem tabte fynboerne pusten. De grønklædte Panathinaikos-spillere fik vist eksempler på hurtighed og flot sparketekning.

OB faldt alt for meget i tempo, men pauseresultatet forblev 0-0.

Det holdt dog kun kort, for Anders Møller Christensen snorksov i det fynske forsvar og så kunne grækerne på et flot spark af Leto bringe sig på 0-1.

Det var Panathinaikos, der holdt tempoet og OB-målmand Stefan Wessels måtte hive et par redninger af høj klasse ud af det tyske Bundesliga-garn.

OB's spydspids Peter Utaka var lige ved et par gange, og da det så mest sort ud og lignede et nederlag til OB, dukkede den nye forsvarsstjerne Tore Reginiussen op og scorede et flot hovedstødsmål.

Det var fynboerne, der pressede mest på, og med lidt held kunne de have snuppet en sejr. Nu ligger den videre kvalifikation dog til Panathinaikos, der med et udebanemål står bedst til samlet sejr i de to kampe.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.