OB er ude af UEFA Cuppen
OB havde brug for et mindre mirakel for at avancere videre i UEFA Cuppen, da fynboerne var afhængige af resultaterne i puljens to sidste kampe. Det gik dog ikke OB?s vej, og holdet må forlade årets UEFA Cup efter en fornem indsats.

OB havde før torsdagens sidste kampe i UEFA Cuppens gruppespil stadig en teoretisk mulighed for at gå videre. Det krævede dog, at et større puslespil af resultater skulle falde ud til OB?s fordel. Parma skulle på hjemmebane slå Osasuna, mens Heerenveen skulle besejre Lens med 2-0. Så mon ikke der i det fynske er blevet holdt godt øje med resultaterne af de to kampe, der blev spillet sent torsdag aften.

Det gik dog ikke OB?s vej. Osasuna var allerede foran 2-0 ved pausen, og med yderligere et mål i anden halvleg hev spanierne en 3-0 sejr i hus. Dermed skulle Heerenveen slå Lens med 2-0 for fynsk avancement. Heerenveen vandt men kun med 1-0 på et mål langt inde i overtiden. OB slutter på fjerdepladsen i puljen med samme pointtal som Lens og Heerenveen, men franskmændene er videre i turneringen på bedre målscore, mens fynboerne kan se tilbage på, at de har leveret en fornem indsats i årets UEFA Cup.