Nyvalgt politiker stopper som direktør i butikskæde
Niels Flemming Hansen drømmer om at blive erhvervsordfører. Foto: Nielsflemming.dk/PR
Direktør og medejer af en skokæde har trukket sig fra den daglige drift, fordi han skal bruge sin tid på Christiansborg.

Niels Flemming Hansen fik som folketingskandidat for Det Konservative Folkeparti 3.780 personlige stemmer i Sydjyllands Storkreds.

Det var nok til at blive en del af partiets folketingsgruppe, og det tager Niels Flemming Hansen nu konsekvensen af, skriver lokalavisen Elbo Bladet.

Niels Flemming Hansen er nemlig medejer og direktør for skokæden Holst Sko, men med en plads på Christiansborg stopper han som direktør.

- Jeg har ikke været meget til stede i forretningen igennem en længere periode, fordi min hustru har overtaget rigtig mange af de ting, jeg har lavet, siger Niels Flemming Hansen til Elbo Bladet, som er en lokalavis der dækker Fredericia og Middelfart.

Og det bliver netop hustruen Annemette, som vil overtage den daglige ledelse, mens Niels Flemming Hansen træder ud af virksomheden.

Kæden har fem butikker i Fredericia, Vejle, Horsens, Aarhus og Odense og er ejet af Niels Flemming Hansen, hans far Flemming Hansen og broderen Lars Flemming Hansen.

Den familieejede virksomhed ejer desuden seks Ecco-butikker i selskabet Ecco Holst A/S.

Niels Flemming Hansen vil fortsat sidde i bestyrelsen og vil ifølge Elbo Bladet formentlig holde morgenmøder med butikscheferne hver mandag.

Niels Flemming Hansen vil således dyrke det politiske virke, og fortæller at drømmen er, at blive erhvervsordfører, en post som den fungerende erhvervsminister Rasmus Jarlov formentlig er favorit til at få.

via Listen To News