Nyt i flise-kaster sagen: Endnu en bilist ramt
Flisen, der ramte bilen, er nu blevet sendt til DNA-tjek i håb om, at gerningsmændene har efterladt spor på den. Foto: Fyns Politi
Nu har politiet et signalement af de mulige gerningsmænd.

Det kunne have endt med en uhyggelig tragedie, da en personbil med mor, far og to børn i søndag blev ramt af en 30 kilo tung flise, som ukendte gerningsmænd kastede ud fra en motorvejsbro ned på E20-motorvejen på Fyn. 

Mirakuløst slap familien med livet i behold.

Politiet har siden arbejdet på højtryk for at opklare forbrydelsen. Og man er nu nået et skridt videre.

I en pressemeddelelse beder Fyns Politi om hjælp til at få identificeret to unge mænd, som blev set på Langesøvej broen søndag eftermiddag – kun få timer før betonflisen ved 22-tiden blev kastet ned på motorvejen.

Fyns Politi har talt med et vidne, der søndag omkring klokken 15:20 så to unge mænd stå på broen over motorvejen, mens de så ud til at bøje sig ned over noget.

Samtidig har Fyns Politi modtaget en anmeldelse fra en tysk bilist, der lidt senere om eftermiddagen – mellem klokken cirka 15:30 og 16 - blev ramt af en sten, som bilisten er sikker på blev kastet ned fra broen.

- Det gør pludselig de to unge mænd, der blev set på Langesøvej broen, meget interessante i forhold til hændelsen om aftenen, siger Anders Lundegaard, politikommissær hos Fyns Politi.

Fyns Politi beder derfor bilister, der kørte over Fyn søndag eftermiddag mellem klokken cirka 15 og klokken cirka 22 kontakte politiet, hvis de har set de unge mænd på broen eller har andre oplysninger, der er interessante i sagen.

Fyns Politi hører også gerne fra folk i området omkring Langesøvej/Vissenbjerg/Kildebjerg, der kan have set de to unge mænd - eller som ved, hvem de er.

De to unge mænd beskrives som:

A: 15-20 år, sydlandsk af udseende, iført en grå hættetrøje

B: 15-20 år, sydlandsk af udseende, iført sort eller gråt tøj.

Person B beskrives som lidt lavere end person A.