Nyt hovednavn til Roskilde 2012
The Cure med sangeren Robert Smith i spidsen vil sætte sit sortmalede aftryk på Roskilde Festival. Foto: Gregory Bull / POLFOTO
Et af sommerens største navne er nu offentliggjort på Roskilde Festival. Se hvem her.

Robert Smith og hans dekadente The Cure skal spille på Nordeuropas største musikfestival.

Det er netop offentliggjort i en pressemeddelelse, hvor Roskilde Festival tydeligvis er stolte af at kunne præsentere det mastodontiske britiske navn, som sidst spillede på Roskilde Festival i 2001.

Lyden fra velkendte sange som "Close To Me" og "Friday I'm In Love" giver genklang hos et bredt publikum, mens albumtitler som 'Pornography' og 'Disintegration' har sikret en nærmest legendarisk status hos musikanmeldere.

En række ekseptionelle koncerter på Roskilde har i en årrække fastholdt en massiv opbakning fra især skandinaviske fans. Det skriver Roskilde Festival.

Samtidig løftes sløret for et par yngre navne, som vil ledsage The Cure på scenen. Det bliver amerikanske Araabmuzik og Cold Specks fra Canada.

Efter Roskilde Festival vil The Cure fortsætte deres turné i Frankrig. Derudover vil man blandt andet kunne finde dem på Hultsfred Festival i Sverige den 14-16 juni.