Nyt flystyrt i USA har igen kostet seks personer livet
Fredag omkom seks personer om bord på et mindre fly i en ulykke. Søndag var der en lignende ulykke.
Seks personer mistede livet, da et mindre fly søndag styrtede ned i Alabama. Her arbejder redningsfolk og politi på ulykkesstedet.
Seks personer mistede livet, da et mindre fly søndag styrtede ned i Alabama. Her arbejder redningsfolk og politi på ulykkesstedet. Foto: Erin Nelson/AP

Seks personer om bord på et mindre fly omkom søndag lokal tid, da deres fly styrtede ned i nærheden af en lufthavn i Tuscaloosa i delstaten Alabama.

Årsagen til ulykken kendes endnu ikke, men ifølge NBC News havde piloten få minutter før ulykken meldt om motorproblemer.

Flyet var på vej fra Florida til Oxford i Mississippi. Efter pilotens melding om et teknisk problem blev flyet omdirigeret til Tuscaloosa. Men omkring 15 kilometer fra lufthavnen gik det galt.

Ifølge nyhedsbureauet AP var brandfolk fremme ved det havarerede fly tre minutter, efter at det havde ramt jorden. Men det lykkedes ikke at redde nogen af de ombordværende.

Det er anden gang inden for få dage, at et mindre fly havarerer i USA. Fredag omkom ligeledes seks personer i en ulykke i en mindre lufthavn i nærheden af Frederiksburg i Virginia.

Flyet var i gang med indflyvningen, da piloten forsøgte at få maskinen op i luften igen for enden af landingsbanen. Det endte med, at flyet strejfede en gruppe træer og brød i brand, oplyste politiet ifølge NBC News.

Ingen overlevede ulykken, der fandt sted i Shannon Airport fredag eftermiddag lokal tid.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.