Nyt cateringfirma - til hunde
Et nyt cateringfirma i Indien tilbyder særlige måltider til menneskets bedste ven. Over 500 har tilmeldt sig servicen, der koster mere end minimumslønnen.

Det er gode tider, hvis man er hund i den indiske by Mumbai. Et nyt cateringfirma har nemlig slået sig op på at levere mad lavet specielt til menneskets bedste ven, skriver nyhedsbureauet AP.

Ifølge ejeren af selskabet ?Home-Care Dog Food? Wasiff Khan har over 500 mennesker tilmeldt sig servicen.

»De fortæller os, hvad hunden kan lide, hvad den ikke kan lide og om allergier, og så laver vi en måltidsplan for den næste måned,« siger han.

Men det er ikke kun hundens smagsløg, der har indflydelse på menuen. Hvis religiøse indere fejrer bestemte hverdage med at spise vegetarmad, kan firmaet også sørge for, at hunden ikke får kød den dag. Maden koster mellem fire og 15 kroner, hvilket er mere end millioner af indere tjener om dagen.

Indien har længe ? og gør det stadig ? kæmpet med fattigdom. Men i takt med, at Indien har oplevet et økonomisk boom, er antallet af rige indere også vokset støt, og det er altså dem, der nu ønsker at forkæle deres hunde.

»Når du spiser godt, bør din hund også spise godt,« siger Wasiff Khan, der arbejder på at udvikle en fødselsdagskage af kød til de små kræ.