Nyt bikinibillede af Kate Middleton dukket op
Har du overvejet, hvordan Kate Middleton ser ud i bikini? Nu er hemmelige billeder sluppet ud. Foto: Anja Niedringhaus / POLFOTO
Paparazzi-billeder fra Kate Middleton og Prins Williams bryllupsrejse var forbudt, men nu er nogle dukket op.

Da hertuginde Kate og prins William drog på bryllupsrejse, var det i stor hemmelighed. Ifølge magasinet Marie Claire vidste bruden ikke engang, hvor de skulle hen.

Det var et forsøg på at undgå de glubske paparazzi-fotografer, og samtidig fik hoffet flere medier til at love, at de ikke ville prøve at følge efter parret.

Noget, som medierne godtog med tanke på, hvordan prins Williams mor, prinsesse Diana, endte sine dage i en bilulykke på grund af paparazzier.

Men nu er der alligevel dukket paparazzi-billeder op fra parrets private rejse til Seychellerne. De er blevet offentliggjort i magasinet Woman's Day.

Her kan man se Prins William i bar overkrop mønstrede badeshorts og hertuginden i en sort bikini. Billederne har skabt panik hos det britiske hof.

- Deres bryllupsrejse var et privat anliggende, og vi beder folk om at respektere deres privatliv, udtaler en repræsentant fra hoffet til Celebbuzz.

Selvom medierne havde accepteret parrets ønske om at holde sig væk, så er der altså mindst én fotograf, der alligevel ikke har kunne nære sig for at forevige parret på stranden.

- Et billede af dem på bryllupsrejse ville indbringe omkring en halv million dollar, men fordi Kate er i bikini, vil jeg skyde på, at fotografen har fået omkring en million dollar, siger underholdningsjournalisten Jo Piazza til Yahoo Shine.

Hvem fotografen er, afslører magasinet ikke.

Du kan via dette link se billedet

/ritzau/