Førtidspensionist vandt milliongevinst: Det her er virkelig stort
Nybagt millionær drømmer om Bali og Sri Lanka. Manden på billedet har intet med historien at gøre. Modelfoto: Ritzau Scanpix/Iris/arkiv
Nedslidt førtidspensionist fra Nordjylland måtte sætte sig ned, da han scorede den helt store gevinst i Lotto.

En førtidspensionist var på sin sædvanlige tur til tanken, da han kom i tanke om, at han i lommen havde to Lotto-kuponer, som han ikke havde fået tjekket.

- Den første var der ikke noget på, men den anden gav en lille lyd, så jeg spurgte den unge mand, der stod i kiosken, om det var de sædvanlige 50 kroner, jeg havde vundet. Han sagde, at det var væsentlig mere og pegede op på et skilt, hvor der stod at nogen havde vundet en million i den butik, fortæller den 60-årige mand til Danske Spil.

Ekspedienten kunne se på blandt andet købstidspunktet, at det var den 60-åriges kupon millionen var vundet på.

- Det var godt, der stod en skammel tæt på, for jeg måtte da lige sætte mig ned, så jeg ikke dejsede om. Så begyndte jeg bare at grine. Og da jeg kom hjem, sad jeg for mig selv og grinede videre.

Den heldige vinder er førtidspensionist på grund af nedslidning og fortæller, at han kun spiller Lotto når økonomien er til det, så kæmpegevinsten falder på et tørt sted.

- Jeg har sgu aldrig haft mange penge, da jeg har været lønmodtager hele mit liv med hårdt fysisk arbejde. Så det her er virkelig stort.

Ro og pleje til den gamle krop

- Nu kan jeg få lidt mere ro på og pleje min gamle krop lidt. Jeg skal igennem nogle behandlinger herhjemme og derefter regner jeg da med, at jeg skal ud at rejse. Min drøm er at komme til Bali og Sri Lanka. Du ved rejse ud uden at vide præcis, hvornår jeg skal hjem igen, siger vinderen

Han overvejer også om han skal have en ny bil.

- Men først skal jeg holde jul med mine børn og børnebørn. Og de får selvfølgelig nogle større gaver i år.

via Listen To News