Nyhedsfar tager en sidste tørn

Jes Dorph-Petersen tager en sidste tørn med dækningen af dronningens jubilæum, før han skifter til sit nye arbejde på TV 3.
Jes Dorph-Pedersen har været meget i vælten den seneste tid. Blandt andet fordi, han har vundet en pris på et dating-site.
Jes Dorph-Pedersen har været meget i vælten den seneste tid. Blandt andet fordi, han har vundet en pris på et dating-site. Foto: TV 2 / DANMARK © (copyright TV 2)

Når TV 2's dækning af dronning Margrethes 40 års jubilæum om et par dage er færdig og kanalens "Mr News", Jes Dorph-Petersen, lukker døren i til det lille glasbur på Amalienborg Slotsplads bliver det for sidste gang.

Fra og med april skal han nemlig være vært på TV 3's Champions League-program.

Selvom Dorph-Petersen som journalist dækkede sit første royale arrangement for næsten 22 år siden, da dronning Margrethe fyldte 50 år i 1990, ser han ikke noget helligt ved øjeblikket.

"Det er meget unostalgisk for mig, at det er sidste gang. Det er meget godt at prøve noget andet, og det vil komme meget bag på mig, hvis jeg bliver rørt. Det har jeg været til Dianas begravelse, til kronprinsens bryllup og dronning Ingrids begravelse. Mit største job ved Dianas begravelse var faktisk at trøste Ulla Terkelsen," fortæller Jes Dorph til B.T.

Jes Dorph-Pedersen er vært på programmerne denne sidste gang sammen med Natasja Crone.

Kilde: B.T.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.